Trend Hospitality

 
Trend Hospitality este cea mai importanta companie de management si consultanta in industria ospitalitatii din Romania.
Trend Hospitality este lider de piata, furnizand servicii complete de consultanta si management pentru hoteluri si proiecte de Food & Beverage si SPA & Wellness.
Trend Hospitality are un portofoliu reprezentativ, o experienta remarcabila si o intelegere singulara a rigorilor industriei de profil si a pietei pe care activeaza, creand solutii personalizate pentru fiecare proiect in parte.
 

Despre noi

Ne-am inceput activitatea in 2005, concentrandu-ne pe trei arii de expertiza majore: dezvoltare de proiecte, consultanta pre-deschidere si managementul activelor.
Din 2005, Trend Hospitality este dezvoltator strategic pentru Wyndham Hotel Group in Romania, Bulgaria si Republica Moldova, avand exclusivitate pentru Romania privind dezvoltarea sau transformarea proprietatilor hoteliere sub urmatoarele marci ale Wyndham Hotel Group: Wyndham Hotels & Resorts, Ramada Worldwide, Ramada Encore, Days Inn, Super 8.


 
Trend Hospitality gestioneaza extinderea constanta a lantului hotelier Ramada in Romania si Moldova, ce include in prezent proprietati in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Iasi, Oradea, Pitesti si Chisinau.
 

Misiune

Misiunea noastra este de a crea solutii de maxima eficienta pentru intreaga gama de proiecte din industria ospitalitatii si garantarea de valoare sustenabila si profit pentru investori.
 
 

Viziune

Ne propunem sa fim intotdeauna prima alegere a investitorilor in ceea ce priveste serviciile de consultanta sau de management in industria ospitalitatii din Romania si din regiune. De la proiecte de mici dimensiuni pana la mari investitii publice sau private, vom veni cu o solutie gandita special pentru a raspunde caracteristicilor si provocarilor fiecarui proiect.