Trend Hospitality

Serviciile noastre se concentreaza pe trei arii majore: dezvoltare de proiecte, consultanta pre-deschidere si managementul activelor – cuprinzand toate fazele unui proiect din industria ospitalitatii, de la start-up la deschidere, urmata de monitorizarea proprietatii.

Fiind o activitate ce trebuie sa respecte standardele locale si internationale, este necesara setarea unor etape specifice inca de la inceputul proiectului. Studiile de fezabilitate, foarte bine documentate, sunt completate de planuri de afaceri ce sunt necesare pentru succesul proiectului, furnizand randamentul optim intre investitii si satisfactia oaspetilor.

Cu o abordare practică de-a lungul intregii faze de dezvoltare, Trend Hospitality asista echipa de dezvoltare, arhitectii, designerii si inginerii proiectului obtinand o functionalitate eficienta pe termen lung a proprietatii.

Instrumentele financiare si operationale folosite de echipa noastra sunt menite sa imbunatateasca profitul, sa reducă costurile, sa optimizeze gestionarea inventarului, eficienta in munca si

profitabilitatea operatiunilor in cadrul hotelului fara a sacrifica experienta oaspetilor.

Imbinand cunostintele analtice din domeniul ospitalitatii cu perspectivele operationale cuprinzatoare ale echipei noastre, Trend Hospitality furnizeaza investitorilor informatii valoroase, sprijinind astfel procesul decizional pentru o dezvoltare sustenabila a proiectelor.

Misiune

Misiunea noastra este de a furniza solutii de maxima eficienta pentru intreaga gama de proiecte din industria ospitalitatii si garantarea de valoare sustenabila si profit pentru investitori.

Viziune

Ne propunem sa fim intotdeauna prima alegere a investitorilor pentru servicii de consultanta sau de management in industria ospitalitatii din Romania si din regiune. De la proiecte de mici dimensiuni pana la mari investitii publice sau private, vom veni cu o solutie gandita special pentru a raspunde caracteristicilor si provocarilor fiecarui proiect.