Akantus Hotel s-a alaturat brandului Ramada si devine Ramada Hotel Cluj

 
Akantus Hotel s-a alaturat in luna decembrie familiei Ramada Worldwide devenind astfel cel mai nou hotel Ramada din Romania.
 
Ramada Hotel Cluj este localizat la 5 minute de mers pe jos de centrul business, turistic dar si istoric al orasului Cluj Napoca. Ramada Hotel Cluj reprezinta optiunea perfecta, atat in scop business cat si leisure, avand 100 de camere, un intreg etaj Executive cu acces la facilitati de Executive Lounge, 4 sali de conferinte, hotelul raspunzand si cerintelor de relaxare si petrecere a timpului liber, prin cele 2 restaurante si Centru Wellness 360° SPA, singurul SPA cu vedere panoramica la 360° asupra orasului.
 
“Dupa ce ne-am demonstrat capacitatea de a administra cu success un hotel independent, preocuparea noastra constanta a vizat imbunatatirea calitatii serviciilor si stabilirea unor standarde de operare compatibile cu cele mai exigente cerinte de pe plan international, preocupare care a dat roadele scontate, astfel incat am incheiat anul 2012 cu rezultate peste asteptari, iar acum


 
 
 
suntem incantati sa ne alaturam familiei Wyndham Hotel Group, detinatorul francizei Ramada” declara Zsolt Torjai, Director General Ramada Hotel Cluj.
Proiectul a fost dezvoltat de catre Trend Hospitality Consulting & Management, care a asigurat afilierea hotelului la lantul international Ramada. ”Cluj Napoca este unul din cele mai importante orase din Romania si a fost una din destinatiile prioritare pentru Ramada. Ca urmare ne bucuram ca am reusit acesta afiliere impreuna cu EuroTrend Grup. Este un hotel nou, cu facilitati moderne de business si leisure, care completeaza foarte bine portofoliul Ramada din Romania, spre beneficiul atat al investitorilor cat si al oaspetilor” – a declarat Lucian Marinescu, Senior Associate al Trend Hospitality.
 
„Din perspectiva proprietarului, printre avantajele afilierii se numara si vizibilitatea, rezonanta si pozitionarea brandului Ramada si accesarea unor canale de vanzari noi, la care nu am avea acces in alt mod, motiv pentru care estimam o crestere cu approx. 12%

 
 
 
a cifrei de afaceri din 2013” – a declarat Razvan Tarmure, Director General al EuroTrend Grup si Presedintele Adunarii Generale a Actionarilor.
Ramada Hotel Cluj va fi in continuare administrat de EuroTrend Grup Imobiliar, dar in urma asocierii cu unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, oaspetii hotelului vor avea o serie de beneficii suplimentare, inclusiv posibilitatea de a colecta si de a folosi punctele de fidelitate din sistemul Wyndham Rewards.
 
In Romania, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care actioneaza ca partener strategic în Romania, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel şi Days Inn.
Wyndham Worldwide este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii in industria ospitalitatii din lume, atat pentru consumatorii business cat si pentru cei individuali, reunind sub umbrela sa peste 7200 de hoteluri, sub 15 branduri, intinzandu-se in 50 de tari si 6 continente.

 
 
 
Operand sub promisiunea „leave the rest to us”, Ramada Worldwide ofera sejururi calde și prietenoase, in aproape 900 hoteluri, din peste 50 de țări din întreaga lume. In Romania, brandul Ramada mai poate fi regasit in orase precum: Bucuresti, Brasov, Cluj, Iasi, Oradea, Pitesti si Sibiu.