Bucureşti, 26 mai 2008

 
Trend Hospitality
Trend Hospitality, consultant pentru ospitalitate în proiectul Silver Mountain, anunţă intrarea ESPA pe piaţa staţiunilor balneare româneşti. Creatoare de spa-uri de lux cu un bogat palmares internaţional pentru clienţii săi de cinci stele, ESPA se află acum în România, ca partener în proiectul Silver Mountain din Poiana Braşov, care face parte din staţiunea balneară de cinci stele ce va fi administrată de lanţul internaţional Rezidor SAS, sub brand-ul Raddisson.
 
Despre ESPA
ESPA este numărul 1 în lume în domeniul spa total, asigurând o gamă bogată de produse naturale, tratamente inovatoare şi de mare eficienţă, training postuniversitar pentru terapeuţi la cele mai înalte standarde, precum şi realizare conceptuală şi management organizaţional spa cu recunoaştere internaţională.


 
Creând spa-uri pe pieţele de patru, cinci şi şase stele din întreaga lume de mai bine de zece ani, ESPA dispune de o înţelegere intuitivă şi de o capacitate de adaptare creatoare în relizarea de proiecte, de la concepţie şi design, construcţie şi inaugurare, până la implementarea tuturor facilităţilor operaţionale. Mai presus de orice, ne dedicăm energia şi pasiunea creării spa-ului de excelenţă. Ne atingem acest scop prin folosirea expertizei acumulate privind design-ul spa, operaţiunile spa, tendinţele pieţei şi, mai ales, calitatea.
 
www.espaonline.com