Ramada se innoieste cu înca 2 hoteluri în Romania

 
Trend Hospitality, partenerul strategic Wyndham Hotel Group în România, Bulgaria şi Moldova, anunţă pentru anul 2oo9 deschiderea a încă două hoteluri sub brandul Ramada: Ramada Parc Bucharest (hotel ce până la 31 decembrie 2008 este afiliat lanţului Best Western) şi încă un hotel Ramada, în oraşul Cluj, atingând astfel 1300 de camere pe plan naţional.
După o investiţie de 10 milioane euro efectuată în mai multe etape, hotelul Parc (Best Western Parc Hotel) va fi integrat în lanţul Ramada şi, împreună cu hotelul Ramada Plaza Bucharest, va constitui Ramada Convention Center – cel mai mare complex hotelier Ramada din Europa.
Hotelul Parc este clasificat la 4 stele şi funcţionează în acest moment sub brandul Best Western, având o capacitate de 267 camere, un centru de conferinţe cu 7 săli, 2 restaurante şi un lobby bar. Integrarea hotelului Parc sub brandul Ramada este o completare strategică la lansarean hotelului Ramada Plaza, urmând ca împreună să constituie cel mai mare complex Ramada din Europa, şi este, de asemenea, un răspuns la creşterea apetitului pieţei faţă de acest brand.


 
 
Procesu o capacitate de 120 camere, investiţia urmărind să acopere toate standardele de calitate şi ecologice Ramada. Facilităţile hotelului vor include săli de conferinţe cu o capacitate totala de 500 locuri, un club de sănătate, un restaurant cu bar, o terasă şi o parcare subterană.
Hotelurile Ramada din România excelează în ceea ce priveşte calitatea şi o dovada în acest sens este faptul că două dintre hotelurile din România, Ramada Sibiu şi Ramada Bucureşti Nord, au luat premii de excelenţă în calitate, situându-se pe locurile 2 şi 3 pentru zona Europa şi Orientul Mijlociu. Aceste premii de excelenţă au fost acordate la Conferinţa Internaţională a Francizorilor şi a Proprietarilor, organizată de Wyndham Hotel Group în luna octombrie a acestui an.
 
Ramada Bucureşti NORD, situat într-o zona rezidenţială din nordul Bucureştiului, este accesibil din orice punct al capitalei, aflându-se la mică distanţă de principalele atracţii ale oraşului.
Este un amestec rafinat de clasic şi modern, de confort şi accesibilitate, impunându-se prin stilul relaxat atât pentru călătoriile de vacanţă, cât şi pentru cele de afaceri.


 
 
Ramada Sibiu, situat în centrul Sibiului, la întrepătrunderea noului cu vechiul, a luxului cu şarmul medieval, oferă oaspeţilor săi calitatea şi profesionalismul serviciilor de 4 stele, confortul şi dotările moderne ale lanţului internaţional Ramada, precum şi un remarcabil design interior.
Notă pentru Editori:
În România, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care acţionează ca partener strategic în România, Bulgaria şi Moldova şi deţine exclusivitate de francizare pe piaţa românească a următoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group:
Ramada Worldwide, Super 8 Motel şi Days Inn.
Ramada Worldwide face parte din grupul Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier la nivel internaţional, prezent pe şase continente, cu mai mult de 6.550 de hoteluri şi 551.000 de camere în 59 de ţări de pe 6 continente. Brandul Ramada a fost creat în 1954 şi este astăzi prezent cu peste 850 de hoteluri, în mai mult de 25 de ţări din lume.