In 2009 oportunitatile intalnesc tendintele pentru industria ospitalitatii

 
Peste 200 de participanti din industria ospitalitatii: investitori, dezvoltatori, proprietari de hoteluri si restaurante, operatori vor fi prezenti in 6 octombrie la un eveniment complex, cu vorbitori internationali. Trend Hospitality Consulting& Management organizeaza acest eveniment la Radisson SAS si are ca partener strategic INTEHL –The Institute of Inovation and Entrepreneurship de la Laussane.
 
“Acest eveniment va avea un impact deosebit in industria ospitalitatii, si nu doar a hotelariei, deoarece am invitat si vom avea prezenti toti actorii din industrie: investori privati si institutionali, reprezentanti de corporate banking, proprietari din industrie, operatori, arhitecti – o breasla foarte importanta pentru industrie, decoratori de interioare, manageri hotelieri, operatori de resurse umane necesare ospitalitatii. Am constituit o agenda a evenimentului care sa contina tendintele pentru industria ospitalitatii pentru viitorul apropiat si cel mediu, astfel incat toti participantii sa aiba la sfarsit cel putin o afacere inceputa sau o idee de afacere” a spus Tinu Sebesanu, CEO Trend Hospitality Consulting& Management.


 
 
 
In 2008 industria ospitalitatii a cunoscut o dezvoltare accelerata pentru toate ramurile implicate : hoteluri, restaurante, cafenele, si alti furnizori de servicii atat in Bucuresti cat si in restul tarii.
 
“Nu mai suntem in etapa de pionierat a industriei, de aceea ne trebuie evenimente solide in care sa gasim partenerii adecvati pentru dezvoltarea afacerilor. Participantii vor avea la dispozitie o zi intreaga pentru a-si gasi partenerul de dialog pentru ideea sau propunerea pe care o vizeaza. Vizam o participare mare la nivel national, avem foarte multi proprietari si investitori din afara capitalei care sunt foarte interesati de participarea la acest eveniment unde isi pot gasi parteneri sau finantare.” a mai spus Tinu Sebesanu.
 
Evenimentul care are loc in 6 Octombrie 2008 are in agenda atat sesiuni in plen pentru prezentarea tendintelor in turismul international si ajustarea planurilor romanesti, care este impactul regional al tendintelor existente la nivelul UE, importanta dezvoltarii ramurii de Health&Spa cat si alte ateliere interesante.