Skip to main content

Parteneriatul dintre Gica Popescu Hotels si Marriott International in vederea deschiderii la Bucuresti a primului hotel marca Courtyard Marriott din Romania s-a semnat vineri, 27 aprilie 2012.
 
Prin parteneriatul semnat compania Gica Popescu Hotels a primit acordul oficial de constructie, dezvoltare si operare a primului hotel marca Courtyard Marriott din Romania. Hotelul se va numi Courtyard Marriott Bucharest Hotel si va fi amplasat in centrul orasului cu acces facil catre aeroportul international si principalele centre de afaceri din oras.
 
Ceremonia semnarii documentelor oficiale a fost gazduita de JW Marriott Bucharest Grand Hotel. La eveniment au participat domnul John Litzenberger, Vicepresedinte Marriott International Lodging Development Europe si domnul Gheorghe Popescu, presedintele Gica Popescu Hotels.
 
Deschiderea unui nou hotel marca Marriott in Romania reprezinta

pentru noi o materializare a dorintei de a le prezenta clientilor nostri o oferta cat mai bogata de servicii de inalta clasa, la standardele grupului Marriott. Avem deja o poveste de succes in Romania, cu JW Marriott Bucharest Grand Hotel si sunt sigur ca o putem repeta si pentru noul Courtyard Marriott. Suntem incantati de initiativa partenerului nostru Gica Popescu de a dezvolta acest proiect si asteptam cu nerabdare deschiderea oficiala.”, a declarat John Litzenberger, Vicepresedinte Marriott International Lodging Development Europe.

Sunt multumit ca dupa negocieri de foarte lunga durata, managementul Marriott International a considerat ca un nou proiect marca Marriott in Romania este oportun si de viitor. Pentru mine este un semn de incredere ca impreuna putem realiza proiecte de lunga durata. Sunt onorat ca sunt partener al Marriott International si, de asemenea, ca impreuna vom dezvolta o investitie aici, in Romania.”, a declarat Gheorghe Popescu, Presedinte al Gica Popescu Hotels.

La ceremonie au mai asistat si reprezentantii Trend Hospitality, consultantul lui Gica Popescu Hotels pentru proiectul Courtyard Marriott Bucharest Hotel si biroul de arhitectura Architect Service, proiectantul hotelului.

Courtyard Marriott Bucharest Hotel reprezinta o investitie de aproximativ 20 milioane EUR a companiei Gica Popescu Hotels, fiind primul proiect dezvoltat in parteneriat cu un grup hotelier international. Cel mai nou hotel marca Marriott din Bucuresti va fi incadrat in categoria de 4 stele, avand o capacitate de 146 camere. Clientii vor mai putea beneficia de 4 sali de conferinta cu o suprafata totala de aproximativ 500 metri patrati, restaurant, bar, spa si spatii comerciale. Arhitectura hotelului din Bucuresti va respecta noul concept de design inovativ utilizat de Marriott pentru marca Courtyard. Lucrarile de constructie vor demara in luna iulie 2012, urmand a fi incheiate dupa 18 luni.

Courtyard Marriott este marca a grupului Marriott International.

Primul hotel marca Courtyard a fost deschis in 1983, in prezent peste 900 de hoteluri operand sub acest brand in toata lumea. Pentru mai multe informatii despre Courtyard Marriott puteti vizita: www.courtyard.com.

Consultantul lui Gica Popescu Hotels pentru acest proiect, Trend Hospitality este cea mai importanta companie de management si consultanta din industria ospitalitatii din Romania. Trend Hospitality este lider de piata, furnizand servicii complete de consultanta si management pentru hoteluri si proiecte de Food & Beverage si SPA & Wellness.