Skip to main content

Hans Koch, noul Președinte, care va rămâne în funcție timp de trei ani (2013-2015),a fost ales in cadrul celei de a 40 –a Adunare Generală EHMA (European Hotel Managers Association), la Hotelul Principe di Savoia din Milano.
 
Noul Comitet Executiv, prezidat de Hans Koch, este compus din: Kurt Dohnal(Prim-Vicepreședinte), Manuel Otero Alvarado (al doilea Vicepreședinte) și Johanna Fragano (Trezorier al EHMA).

 
Hans Koch are 62 de ani, este elvețian si este în prezent Delegat Național pentru Elvetia in cadrul EHMA. Hans Koch este CEO al Centrului de Cultura și Congrese KKL din Lucerna, după o experiență de treizeci de ani in Elvetia si Asia, unde a condus propretați de prestigiu.

Despre EHMA
Asociația a fost înființată la Roma în 1974, cu scopul de a proteja principiile etice profesionale și pentru a dezvolta turismul la cele mai înalte standarde.

In prezent sunt membri EHMA 426 de directori de hotel, care gestionează hoteluri internationale de prestigiu de 4 și 5 stele din 27 de țări europene, cu un total de 350 de hoteluri, 92.000 de camere și
72.000 de angajați, cu o cifră de afaceri totală estimată de aproximativ 6 miliarde de Euro.