Skip to main content

Panglica a fost taiata de primarul Pitestiului Tudor Pendiuc, de cei doi actionari: Denisa Dumitru si Valentin Visoiu, dar si de Tinu Sebeşeanu, CEO Trend Hospitality.
 
“Inaugurarea unui hotel inseamna mult pentru orasul nostru. In primul rand, acesta va contribui la confortul financiar si va deveni unul dintre simbolurile urbei”, a declarat primarul Tudor Pendiuc.
 
Hotelul Ramada Pitesti este o investitie de 20 de milioane de euro. Constructia, ridicata pe o suprafata de 19 000 de metri patrati, are 135 de camere si apartamente de diferite tipuri, dotate cu: linie telefonica digitala, acces gratuit la internet de mare viteza, televizor cu ecran LCD, minibar, cablu si programe tv prin satelit, sistem electronic de accesare camere pe baza de card.

In plus, hotelul mai dispune de un centru de conferinte cu sapte sali multifunctionale, care pot gazdui de la 30 la 550 persoane, dar si de un centru de fitness si relaxare, care este dotat cu echipamente de ultima generatie. Serviciile oferite aici sunt: fitness, masaj, sauna, jacuzzi si impachetari faciale.

 
Sursa:
http://www.adevarul.ro/locale/pitesti/Hotelul_Ramada_Pitesti_a_fost_inaugurat_oficial_0_560943997.html