Skip to main content

Ramada Plaza Bucharest a obţinut medalia de bronz pentru calitatea remarcabilă a serviciilor prestate, titlu acordat de catre Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din lume, cu aproape 7260 de hoteluri. Desemnat la gala de premiere a grupului, eveniment desfăşurat în capitala Marii Britanii în cadrul hotelului Wyndham Grand London Chelsea Harbour, certificatul de excelenţă obtinut plasează hotelul Ramada Plaza Bucharest în top 3 al celor mai bune hoteluri din portofoliul grupului hotelier.
 
Pentru a primi această distinctie, hotelul a trebuit sa obţină rezultate excelente de calitate, măsurate de către auditul intern al Wyndham Hotel Group, clasandu-se astfel pe locul al 3-lea între cele 326 de hoteluri ale Wyndham Hotel Group din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.
 
„Ramada Plaza Bucharest este un hotel cu adevărat fantastic,

care pune mare accent pe calitatea experienței oaspetilor”, a declarat Rui Barros, prim-vicepresedinte şi director general al Wyndham Hotel Group Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Felicit angajaţii hotelului pentru această realizare importanta şi le mulţumesc pentru devotamentul faţă de brand.”

Într-o locație ideală aflata la doar câteva minute de centrul orașului, Ramada Plaza Bucharest este locul perfect pentru a petrece timpul cu ocazia oricărei vizite la Bucureşti, iar personalul foarte bine instruit este întotdeauna pregătit să ofere tuturor oaspeţilor o primire călduroasă.

Despre Ramada

Ramada este parte a grupului Wyndham Hotel Group, fiind un brand la nivel global cu aproape 850 hoteluri din clasa medie

şi de lux ce oferă facilități cum ar fi: restaurante, lounge-uri, room service, banchete, centre de conferință si de afaceri. Oaspeţii au de asemenea posibilitatea de a câștiga și răscumpăra puncte prin Wyndham Rewards ®, programul de loialitate al brandului.
Fiecare hotel Ramada este deţinut si operat independent, cu excepția anumitor hoteluri Ramada din afara SUA, care sunt gestionate de o filiala. Ramada Worldwide este o ramură a Wyndham Hotel Group și compania-mamă a Wyndham Worldwide Corporation. Rezervări şi informaţii sunt disponibile accesând www.ramada.com.
Wyndham Hotel Group este cea mai mare companie hotelieră din lume, cu aproape 7260 hotel de hoteluri şi aproximativ 618,100 de camere în 66 de țări. Informaţii suplimentare sunt disponibile pe www.wyndhamworldwide.com.