Skip to main content

Anuntul marcheaza prima semnare IHG din tara din ultimii 20 de ani

IHG® (InterContinental Hotels Group), una dintre cele mai importante companii hoteliere din lume, a anuntat ca va readuce brandul Holiday Inn in Romania odata cu semnarea contractului pentru Holiday Inn Bucharest Times.

Hotelul se va deschide in toamna / iarna a acestui an si va avea 102 camere, fiind dezvoltat de catre De Silva Group in baza unui acord de franciza, pentru prima oara cu partenerul IHG. Holiday Inn Bucharest Times va dispune de o locatie excelenta in centrul orasului, la 1 km. de Bulevardul Unirii si de Stadionul National si la o scurta calatorie cu metroul spre principalele zone de business ale Bucurestiului.

Anuntul este un pas strategic important in cresterea prezentei IHG in Romania, marcand prima semnare in tara din ultimii 20 de ani si alaturandu-se celor doua hoteluri deja deschise: InterContinental Bucuresti si Crowne Plaza Bucuresti. Al saselea oras ca marime din Uniunea Europeana, Bucurestiul a inregistrat una dintre cele mai rapide rate de crestere a sejururilor turistice in Europa, aratand un potential interesant pentru extinderea unor marci cunoscute si indragite precum Holiday Inn.

 

 

Miguel Martins, Director de Dezvoltare pentru Europa de Est si Turcia, IHG, a declarat: „Suntem nerabdatori sa fim parteneri ai grupului De Silva si sa aducem pentru prima data marca Holiday Inn in Bucuresti. Romania este o destinatie europeana de afaceri si de agrement din ce in ce mai populara, cu o crestere puternica a pietei si o multime de oportunitati de extindere a ariei de prezenta IHG. Aceasta semnare subliniaza momentul semnificativ pe care il inregistreaza brandul Holiday Inn in Europa si este un semn clar al increderii proprietarilor si partenerilor nostri in potentialul acestei marci.”

Virgil Calina, CEO al grupului De Silva, a adaugat: „Suntem incantati de acest parteneriat cu IHG in cadrul acestui proiect si de posibilitatea de a beneficia de sistemele si expertiza sa de talie mondiala. Credem cu tarie ca o marca bine cunoscuta la nivel mondial, cu o propunere de brand unica, cum este Holiday Inn, se va potrivi excelent orasului Bucuresti si asteptam cu nerabdare sa ii intampinam pe oaspetii din Romania si din afara tarii.”

Hotelul va dispune de conceptul Holiday Inn’s Open Lobby. Acesta transforma traditionalul hol al hotelului intr-un spatiu ce combina receptia, restaurantul, barul, lounge-ul si centrul de afaceri intr-un singur spatiu deschis, cu un design contemporan.

Brandul Holiday Inn este unul dintre cele mai recunoscute marci hoteliere de pe glob si unul dintre cele mai mari branduri din portofoliul in curs de dezvoltare al IHG, oferind servicii calde si prietenoase incepand cu 1952.

 

 

Pentru proprietari, brandul ofera posibilitatea de a genera profituri mai mari, furnizand servicii de inalta calitate pentru turismul de afaceri, avand sisteme recunoscute pentru: gestionarea veniturilor, capacitati tehnologice si IHG Rewards Club, unul dintre cele mai mari programe de loialitate hoteliera din lume.

Contact media:

Andriana Matsangou

andriana.matsangou@ihg.com

+44 (0) 7880 091 669


Despre IHG®

IHG® (InterContinental Hotels Group) [LON: IHG, NYSE: IHG (ADR)] este o organizatie globala cu un portofoliu larg de marci hoteliere, incluzand: Six Senses Hotels Resorts SpasRegent Hotels & ResortsInterContinental® Hotels & ResortsKimpton® Hotels & RestaurantsHotel Indigo®EVEN Hotels®HUALUXE® Hotels and ResortsCrowne Plaza® Hotels & Resortsvoco™Holiday Inn® Hotels & ResortsHoliday Inn Express®Holiday Inn Club Vacations®avid™ hotelsStaybridge Suites®Atwell Suites si Candlewood Suites®.

 

 

IHG francizeaza, inchiriaza, administreaza sau detine aproape 5.800 de hoteluri si aproximativ 865.000 de camere in peste 100 de tari, cu peste 1.900 de hoteluri in dezvoltare. IHG gestioneaza, de asemenea, IHG® Rewards Club, programul nostru de fidelizare global, care are peste 100 de milioane de membri inscrisi.

InterContinental Hotels Group PLC este compania grupului si este incorporată in Marea Britanie și inregistrata in Anglia si Tara Galilor. Peste 400.000 de oameni lucreaza in hotelurile si birourile IHG la nivel mondial.

Accesați www.ihg.com pentru informatii și rezervari si www.ihgrewardsclub.com pentru mai multe detalii despre IHG Rewards Club. Pentru alte articole de interes vizitati: www.ihgplc.com/media si urmariti-ne pe social media la:

www.twitter.com/ihgcorporatewww.facebook.com/ihgcorporate

www.linkedin.com/company/intercontinental-hotels-group

Leave a Reply