Skip to main content

Ramada Oradea a fost desemnat Hotelul Anului de către cel mai mare lanț hotelier din lume, Wyndham Hotel Group, care deține 7260 hoteluri în întreaga lume. Ramada Oradea a concurat cu peste 190 de hoteluri de pe 3 continente, câștigând o distincție care echivaleaza cu Oscar-ul în domeniul hotelier. Premiul așează Ramada Oradea în topul select al celor mai renumite hoteluri de business din lume și confirmă faptul că Oradea devine o destinație de afaceri la nivel internațional.
 
Titlul a fost decernat la Londra, cu ocazia Premiilor Anuale pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și plasează Ramada Oradea în cadrul hotelurilor de top la nivel mondial ale rețelei Wyndham, în fața tradiționalilor câștigători arabi din Orientul Mijlociu.
 
Pentru a concura la acest premiu, Ramada Oradea a trebuit să demonstreze cel mai înalt nivel de angajament privind satisfacția oaspeților și calitatea serviciilor, atingând cel mai înalt punctaj, așa cum este el definit în sistemul Companiei de evaluare și asigurare a calității.

“Sunt mândru să acord Hotelului Ramada Oradea premiul Hotelul Anului pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa” a declarat Rui Barros, senior vice president și managing director Wyndham Hotel Group în Europa, Orientul Mijlociu și Africa. “Hotelul a dat dovadă de o capacitate remarcabilă ca, prin munca susținută, să atingă superlativul în tot ceea ce face și doresc să îi felicit, dar și să le mulțumesc pentru dedicarea acordată zilnic mărcii Ramada”.

Dezvoltat de către familia Ionescu, în baza training-ului Școlii Hoteliere Lausanne, Ramada Oradea este un hotel modern, dar și relaxant, cu o varietate extinsă de facilități premium, inclusiv facilități moderne pentru întâlniri de afaceri, conferințe sau evenimente sociale, restaurante, servicii curățătorie, room service și relaxare.

“Este o mare onoare pentru hotelul nostru și o confirmare a eforturilor susținute ale personalului nostru minunat” a concluzionat directorul general al hotelului, Romeo Ionescu.

“Urmărim să consolidăm în continuare nivelul serviciilor dedicate clienților noștri și îi asigurăm că vor găsi și mai departe în hotelul nostru standardele ridicate și calitatea pe care o caută la un hotel Ramada”.

In Romania, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care actioneaza ca partener strategic în Romania, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel şi Days Inn.

Despre Ramada

Parte a concernului Wyndham Hotel Group, Ramada este un brand global ce include aproape 850 de hoteluri de dimensiune medie și mare. Marea lor parte oferă mic dejun continental inclus, internet de mare viteză, televiziune prin cablu extinsă, cafea în cameră, ziarele zilei precum și oportunitatea de a acumula și utiliza puncte prin Wyndham Rewards®, serviciul de loializare al clienților mărcii.

Stabilimentele selecte dispun, de asemenea, de restaurante, lounge, room service, concierge service, centru de conferințe, evenimente și centru de afaceri. Fiecare hotel Ramada este proprietate privată individuală și este condus independent. Ramada Worldwide este subsidiară a Wyndham Hotel Group și a companiei mamă Wyndham Worldwide Corporation (NYSE: WYN). Pentru rezervări și informații vă rugăm să vizitați www.ramada.com. Wyndham Hotel Group este cea mai mare companie hotelieră la nivel mondial cu cele 7,260 hoteluri și aproximativ 618,100 camere în 66 țări. Informații suplimentare sunt disponibile la www.wyndhamworldwide.com.