Skip to main content

SERVICII

CONSULTANȚĂ HOTELIERĂ

PROIECTE SUSTENABILE

Consultanta de la idee pana la strategie operationala, asta este ceea ce oferim. Realizam o analiza preliminara pertinenta, evaluam toti factorii care trebuie luati in considerare in conceperea unui proiect durabil – locatie, nume, tip de management, numar optim de camere, facilitati incluse, si venim cu solutii menite sa valorfice la maximum potentialul proprietatii dvs.

Selectie & Evaluare Locatie
Cercetare de marketing
Studii de fezabilitate
Selectia de franciza / operator
Asistenta la finantare
Asistenta technica

FOOD & BEVERAGE

Operatiunile Food & Beverage sunt in centrul investitiilor din industria ospitalitatii, si, atunci cand sunt realizate de catre profesionisti, aduc un profit consistent si stabil. A inventa concepte pline de bun gust si meniuri adecvate fiecarui proiect de F&B sunt ingredintele esentiale in mentinerea apetitului clientilor dvs. Pur si simplu nu exista nimic care sa inlocuiasca o experienta culinara tentanta in pastrarea unui flux continuu de clienti. Suntem alaturi de dvs. de la strategia de proiect pana la ultimul rand din meniu, incluzand

Dezvoltare concept
Plan de branding si marketing
Concepere meniu
Achizitii
Management

SPA & WELLNESS

Un loc gandit pana la cel mai mic detaliu pentru a induce starea de bine. O afacere care necesita o intelegere minutioasa a particularitatilor serviciilor specifice, fie ca este vorba de sport sau de relaxare. Oferim consultanta tot parcursul procesului de realizare a proiectului, de la tema si plan de business pana la solutiile de design, arhitectura si operarea facilitatilor. Oferim solutii atat pentru proiecte de anvergura de tip spa resort pana la mici centre de wellness.