Skip to main content
PROJECT MANAGEMENT
TREND HOSPITALITY

Oferim servicii de planificare, organizare și gestionarea resurselor pentru a duce la bun sfarsit obiectivele specifice ale proiectului.

Principala provocare a managementului de proiect este de a atinge toate obiectivele, respectând în același timp constrângerile tipice: domeniul de aplicare, timp, calitate și buget. Ruta de achiziție se bazează pe un contractor general principal.

 

MANAGENTUL CONSTRUCȚIILOR

Oferim toate serviciile de management tehnic și administrativ pe bază de pachete de lucrări multiple, planificând și gestionând efectiv contractori specialiști individual angajați de client, de la etapa inițială a ofertei proiectului până la certificatul de ocupare și închiderea finală, asigurând economii considerabile de costuri și timp pentru client.

 

EPCM (Inginerie, Achiziții și Managementul Construcțiilor)

Oferim servicii de inginerie, achiziții și management al construcțiilor.
Gestionăm întregul proiect, de la dezvoltarea designului si achiziționarea pachetelor speciale, până la construcție și ocuparea finală și închidere. Facilităm valorificarea competențelor deja prezente, asigurând în același timp un control mai bun asupra proiectului, asigurând un cost global mai mic, mai puține litigii și flexibilitate de finanțare pentru client.

 

MANAGEMENT COMERCIAL

Ne ocupăm de toate aspectele comerciale relevante pentru proiecte de la început până la finalizare. Serviciile noastre de management comercial constau in intocmirea contractelor de constructie in functie de particularitatile proiectului si exigentele clientilor, pregatirea corespondentei contractuale si monitorizarea obligatiunilor si asigurarilor. Oferim servicii de consiliere relevante, practice, corecte și rezonabile în sprijinul clienților noștri, cu accent pe finalizarea cu succes a proiectelor.

 

MANAGEMENT DESIGN

Avem o experiență substanțială pentru a gestiona procesul de proiectare utilizând instrumente și sisteme de management de vârf, cu accent pe ingineria valorii și atenuarea riscului inerent în proiectare

 

COORDONARE DE SĂNĂTATE ȘI SIGURANȚĂ

Oferim proceduri de sănătate și siguranță și monitorizăm antreprenorii pe șantier pentru a îndeplini cerințele legale și pentru a efectua lucrările de construcție într-un mediu sigur și durabil.

 

MANAGEMENTUL COSTURILOR

Asiguram planificarea initiala a costurilor, prognozarea, monitorizarea, managementul si raportarea bugetului proiectului in stransa relatie cu programul proiectului si calitatea lucrarilor efectuate.

 

ACHIZIȚII CONTRACTANȚII

Ne asumăm o întreaga gamă de servicii de achiziții: precalificare chestionare, evaluarea și selecția contractantului, documentarea de licitație, inclusiv liste de cantități, specificații, cerințele angajatorului, formularul de contract și specificul contractului, evaluările ofertelor, negocierile și atribuirea contractelor.

 

PLANIFICAREA CONSTRUCTIEI 

Una dintre cele mai importante responsabilitati ale managerilor de proiecte de constructii este planificarea si programarea proiectelor de constructii. Deoarece fiecare proiect de construcție este o întreprindere unică, managerii de proiect trebuie să-și planifice și să programeze munca folosind experiența lor cu proiecte similare aplicând raționamentul conditiilor particulare ale proiectului curent.

 

DIRIGENTIE DE SANTIER

Urmărim coordonarea dintre execuție și cerințele proiectului/beneficiarului și, de asemenea, sincronizarea fazelelor de execuție  cu graficul proiectului; Urmărim întocmirea documentației de execuție și verificăm aplicarea tuturor normelor și legilor relevante pentru proiect.