Skip to main content

A calatori poate fi obositor, lasand foarte putin timp liber, pe masura ce calatoriile de lunga durata si intreruperea rutinei isi cer tributul. La sfarsitul unei calatorii, clientii de afaceri, se asteapta sa gaseasca anumite facilitati, cum ar fi un Centru Wellness, in hotelul lor. Acesta le permite sa se relaxeze si sa isi reincarce bateriile, folosind ca mijloc de a ramane activi si in alerta, activitatea fizica. Turistii si oamenii care practica sporturi cu regularitate cauta hoteluri care sunt in masura sa raspunda nevoilor lor, indiferent de locatie: litoral sau statiuni montane, orase, zone pentru intalniri sportive si croaziere.
 
Un Centru Wellness este o investitie ce creşte valoarea unui hotel:

  • Client Attraction – satisface nevoile clientilor printr-o experienta unica, de inalta calitate, antrenament in conditii de siguranta si un stil de viata imbunatatit
  • Secondary Spending – creste profitul oferind servicii inovatoare, cum ar fi personal training la cerere si echipament de vanzare. Clubul hotelului pentru fi deschis si pentru clienti externi, cu scopul de a creste profitul.
  • Client Retention – hotelul devine prima alegere pentru persoanele care doresc sa mentina un program regulat de antrenament.
  • New Meeting Point – ofera un punct de intalnire pentru persoanele care au o viata activa si incarcata, pentru a se putea relaxa, socializa si reincarca.

Technogym® poate transforma sala hotelului intr-un spatiu Wellness Design unde clientii vor putea sa se antreneze, dar si sa se relaxeze cunoscand oameni noi. Un mediu foarte placut, cu o atmosfera primitoare ce le va oferi clientilor un motiv in plus pentru a alege hotelul.
 
Technogym este lider pentru proiectarea si producerea de echipamente Wellness cu o tehnologie de varf ce este recunoscuta in intreaga lume. A dotat peste 35,000 de Centre Wellness si hoteluri si este prezent in peste 100 de tari din toata lumea. Avand o gama completa de produse, software si servicii, Technogym creaza “Total Wellness Solution” atat pentru clientii de afaceri cat si pentru utilizatorii privati.

Dar produsele Technogym nu sunt doar echipamente de fitness, sunt elemente de design interior, objets d’art, care se integreaza perfect in cele mai bune hoteluri si centre spa din intreaga lume. Cel mai bun exemplu il reprezinta Kinesis Personal, Run Personal & Recline Personal, produse care sunt proiectate de renumitul arhitect Antonio Citterio, impreuna cu asistentul sau Toan Nguyen, si care exprima stil si inovatie, introducand o noua era a antrenamentelor satisfacatoare si wellness.

Romania reprezinta o piata foarte importanta si, bineinteles, Technogym are o prezenta puternica in aceasta. Living Well S.R.L. este distribuitor oficial al Technogym in Romania si in acest moment produsele companiei pot fi gasite la sediul Living Well : Piata Presei Libere Nr.3-5, City Gate Turnul de Sud, Etaj 11, Sector 1, Bucuresti (Tel: +4021 3133208, Fax: +4021 3133209, e-mail: office@livingwell.ro). In curand Living Well va deschide un Technogym Store pe strada Luterana nr. 2, Sector 1, Bucuresti.