Skip to main content

Confiden Travel SRL, companie specializata in furnizarea de servicii turistice din Pitesti, ai caror actionari sunt cunoscuti oameni de afaceri locali: Denisa Oana GOCIU – DUMITRU, Virgil DUMITRU si Valentin VISOIU, anunta inceperea lucrarilor la cel mai nou hotel din oras.
 
Hotelul va fi construit la principala poarta de intrare in orasul Pitesti, intersectia Caii Bucuresti cu Calea Bascov, si va oferi, cand va fi finalizat in 2011, peste 140 de camere si apartamente, 2 restaurante, o sala pentru evenimente cu peste 600 de locuri si multiple sali de conferinte, facilitati de spa si fitness, parcare subterana si servicii la standarde internationale.
 
Conceptul noului hotel a fost dezvoltat de catre Trend Hospitality Consulting & Management, partenerul strategic al Wyndham Hotel Group in Romania, Bulgaria si Moldova, care a asigurat afilierea hotelului la lantul international Ramada si implicit pozitionarea lui pe piata in categoria 4 stele superior.

Proiectarea hotelului a fost facuta de o echipa de arhitecti si ingineri din cadrul companiei PCG, Germania, specializata in proiectarea si dezvoltarea de hoteluri, portofoliul acesteia de peste 100 de proiecte incluzand branduri ca: Le Meridien, Intercontinental, Holiday Inn, Ramada, Encore si multe altele in Germania, Suedia, Rusia si acum si in Romania.

Executantul lucrarii, Conarg Construct, divizie executiva in cadrul grupului Conarg, este o companie relativ tanara, formata pe structura unei sucursale a societatii mama, purtatoare a traditiei in constructii. Societatea, continuatoare si dezvoltatoare a experientei in executie in cadrul grupului, beneficiaza de resursele proprii – umane, tehnice si logistice, necesare indeplinirii unei astfel de misiuni si detine deja in portofoliul propriu de lucrari si clienți nume precum Equest Partners, Jupiter Pitesti, Lazar Company, Pepsi Romania, Baumax, Kaufland si nu numai.

Ramada este unul din cele mai mari lanturi hoteliere din lume, a fost creat în anul 1954 si cuprinde peste 900 de unitati, face parte din cel mai mare grup de profil din Statele Unite ale Americii – Wyndham Hotel Group, ce insumează in intreaga lume peste 7.000 de hoteluri, cu o capacitate totala de peste 590.000 de camere, in 65 de tari de pe sase continente sub numeroase branduri.

In Romania este prezent cu 7 unitati hoteliere reprezentate de Ramada Brasov, Ramada Bucharest Majestic Hotel, Ramada Hotel and Suites Bucharest North, Ramada Bucharest Parc, Ramada Plaza Bucharest Convention Center, Ramada Iasi City Centre si Ramada Sibiu, iar alte doua hoteluri se vor alatura in acest an, respectiv Ramada Oradea si Ramada Cluj-Napoca.